Roof Control Sweden

Vi startar nytt företag Roof Control Sweden

Att beställa en takbesiktning är ett klokt beslut

Ett tak är en fastighets mest utsatta del när det gäller alla typer av väderförhållanden och det är därför viktigt att regelbundet utföra takbesiktningar samt att utföra årlig service för att förlänga takets livslängd.

Taket ska avleda nedfallande vatten, dels från lätta duggregn och kraftiga skyfall men också snö och snösmältning.

Därför gäller det att man ställer höga krav på takkonstruktionens funktion och utförande, men ändå kan såväl nylagda som äldre tak drabbas av läckage och anledningarna till det kan vara många.

Besiktning av tak är lämplig vid ombyggnation, renovering, läckage och nyförvärv, omfattningen av besiktningen bestäms av dej som kund - utefter dina behov och önskemål.

Våra opartiska utredningar kan därför fungera som ett underlag till kontrollbesiktning, slutbesiktning, försäkringsärenden eller i tvister där man inte vet vem som bär ansvaret för en skada. Eller att du som kund vill hitta ett alternativ till en kostsam takomläggning,

Besikta tak


Syftet med besiktningen är att ge dej/Er en övergripande bild av takets kondition så att man vet vilka åtgärder som måste utföras.


Besiktningen kan också användas under pågående ägande som underlag för löpande underhåll och planering inför mer omfattande renoveringar såsom takbyte eller liknande.


Vi kan hjälpa er med en bedömning av vad som behöver göras och i vilken ordning det är lämpligt att utföra underhållet.


Besiktningen upptäcker fel och brister innan skador uppstår, vilket gör att onödiga renoveringskostnader kan undvikas.


Det redovisas i ett protokoll med våra iakttagelser, vår bedömning av dessa samt en detaljerad prioriteringslista över lämpliga åtgärder

Vilka är vi


Vi som besiktnings-/ värderingsman är förordnad av Sveriges Handelskamrar för att objektivt besiktiga eller värdera fast egendom både för privatpersoner, företag, organisationer o.dyl.


Sveriges Handelskamrarnas roll är att se till att besiktnings-/ värderingsmännen är en pålitlig person och är verksam inom området personen är förordnad i.


Efter utfört uppdrag redovisas besiktningen/kontrollen på en särskild blankett som styrker att utlåtandet är utfärdat av en av Sveriges handelskamrar förordnad besiktnings/värderingsman

Välkomna att kontakta oss för mer information om takbesiktning samt om service arbeten på tak – vilket vi är specialister på!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.05 | 11:03

Fint och bra jobb

...
16.08 | 11:03

Hej
Ring mej på tisdag så kommer vi överens om något
Med vänlig hälsning,
Mikael Nordkvist

...
16.08 | 10:13

Hej! Du hjälpte mig med skorstenshuv för några år sedan. Nu skulle jag behöva lite hjälp med en läcka på ventilationshuven på taket. Det har gått hål på sidan.

...
01.07 | 11:23

Behöver en skyddsplåt till utefuskbänk på kolonilott.?minst 100x43 men kan ha den lite större om det finns nåt restmaterial som kan användas.

...
Du gillar den här sidan